Witam
Mam takie oto pytanie: gdzie mogę dostać dolot "bez zwężki" do turbo :?: :?: :?:
Wiem że w Unitronic, koszt 300pln, to chyba troche sporo jak za kawałek rurki :roll:
a może nie?
Pewnie w kazdej firmie tuningowej zajmujacej sie orurowaniem moga ci to dorobic. Ale ile taniej bedzie ? Ja mam Unitronic, nie wiem czy cos to daje, no- moze troszke jakby turbina zwawiej reagowala k A no i fajniej ja slychac k
tzn u mnie to wygladąło tak ze wstawiałem to razem z nową sprezarka K03s wiec ciezko mi powiedzieć jak by to wygladąło po wstawieniu samego dolotu...jak chcesz to poszperaj troche na forum seat racinghttp://www.seat-racing.pl/forum/index.php pamietam że kiedyś sporo tam o tym dolocie było..nawet jakies wykresy chyba były przed i po.......
Mam takie oto pytanie: gdzie mogę dostać dolot "bez zwężki" do turbo :?: :?: :?:
Wiem że w Unitronic, koszt 300pln, to chyba troche sporo jak za kawałek rurki :roll:
a może nie?
Mi to zrobił el-tec i wyszło bardzo profi. Koszt może 50-100 PLN (robiłem za jednym razem dużo rzeczy i tak mi to policzyli, więc jak robiłbyś tylko to, może wyjdzie nieco drożej). Najlepiej zapytać bezpośrednio.
Komentarz